Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
KORT OPPSUMMERING SPARRUNDE 4 - BERGEN

Lørdag 12.03
Nordstrand – UTH 23-17 (10-8)
Nok en gang møter vi rundens antatt sterkeste motstander i vår første kamp og nok en gang trenger vi en kamp for å komme i gang. Komme i gang som i å få rytme, kontinuerlig trøkk og samspill til å fungere fremover, ikke så rart med 5 fellestreninger til nå i sesongen. Det er ikke en unnskyldning, men er konsekvens av at vi som klubb er der vi er – utviklingsmessig, og det faktum at vi som enkeltspillere er så gode at vi er spredt på flere treningsarenaer.
Hva så med kampen? Jevn første omgang, der Nordstrand får et lite overtak i slutten av omgangen i form av en overtallsperiode. Vi er i likhet med Nordstrand gode bakover på banen. Fremover er vi for utålmodige og tar for mange tidlige sjanser, ikke dårlige sjanser – bare at de hadde vært mye bedre om vi hadde klart å holde trykket på mål en eller to pasninger lengre.
Pausen brukes til å avtale lengre bearbeiding av motstanderforsvaret, det gjør vi ikke så etter 6,30 må timeouten komme, da har vi hatt 9 ballkontroller og satt Norgesrekord i hettaskudd… Forspranget Nordstrand opparbeidet seg i perioden holder de ut kampen og vinner fortjent i en rotete kamp fra vår side. Ingrid har 33% i redningsprosent (11/34), utespillerne har 30% angrepsuttelling (29 bom og 11 TF).
Toppscorer: Guro Størdal 4.
Stjernebørsen:
*** Guro Størdal
** Silje K. Waade
* Ingrid Osmundsen
Nordstrands beste: Hedda Tollefsrud

Lørdag 12.03
UTH – Oppsal 27-19 (13-10)
Etter en prat etter Nordstrands kampen og kjapp lunch er Oppsal motstander, et Oppsal-lag med flere spillere som dominerte 1.divkampene klubbene i mellom, så vi var litt spente selv om vi har god kontroll på hva vi møter. For vår egen del er revansjelysten der etter første kamp. Så fra start er det bånn gass, OG vi spiller kollektivt med bra fart i bein og ballgang. Da er vi i toppen i landet og en del for mye for Oppsal i dag. Bakover er det fremdeles meget bra. 2.omgang er mye lik første, så alt i alt er kamp til en 5’er på terningen!
Statistikk: Ingrid (17 redninger/ 36 skudd) 47%, fremover på banen 18 bom og 9 TF gir 50% angrepsuttelling.
Toppscorer: Anne Helene Faanes 7.
Stjernebørsen:
*** Guro Størdal
** Anne Helene Faanes
* Ingrid Osmundsen
Oppsals beste: Beate Eiken

Søndag 13.03
UTH – Årstad 24-13 (11-6)
Søndag er søndag og for oss betyr det seier! Overlegent i alle spillets faser, alle er på banen, med bra med spilletid og innsats! Flyt og lekent i etablert angrep og nok en bra kamp defensivt.
Kampen i tall: Målvakter (21 redninger/ 34 skudd) 62%, Angrep 16 bom og 11 TF (47% uttelling).
Toppscorer: Marte Moe 6.
*** Marte Moe
** Silje K. Waade
* Ingrid Osmundsen
Årstads beste: Maren Østensen

Runden under ett; gjennomgående veldig bra forsvarsspill, innsats, spilleglede og vilje. Flyten fremover "kommer som alltid" utover i rundene. Positivt at antall TF er kraftig på vei ned. Enkleste forbedringspotensialet er å utnytte godt forsvarsspill i større grad til omsetting i billige scoringer i kontraen. Den generelle stigningen som lag fortsetter fra runde til runde, med denne som et foreløpig høydepunkt. Det skal bli interessant å måle krefter med de sannsynlige Sparvinnerne Fana i siste runde. Håper bare vi ikke blir satt opp i første kamp mot dem...!
Gratulerer til Silje Katrine Waade og Guro Størdal med velfortjent plass på rundens lag, - godt jobba:)