Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
KORT OPPSUMMERING SPARRUNDE 5 - FREDRIKSTAD

Lørdag 09.04
Flint – UTH 35-35 (17-19)
Halleluja! Årsbeste fremover på banen, herlig! Det trøkkes bra, og ballen holdes i gang – endelig:) Kombinasjonene sitter, flyten er på plass og Marte S er helt vill i avslutningene sine! Bakover derimot får “Norges nye Kristine Lunde” herje i altfor stor grad med skudd i alle varianter. Vi er altfor snille og de kollektive relasjonene svikter, derfor kun et poeng i en kamp som var nok en opptur når vi har ballen og vår første virkelig dårlige kamp i etablert forsvar (returdekningen er bra!). Keeperne: 13 redninger på 48! skudd - 27%. Angrepsuttelling: 56% (19 bom og 8:) TF).
Toppscorer: Marte Smistad 13.
Stjernebørsen:
*** Marte Smistad
** Marte Moe
* Julie Rossvoll
Flints beste: Kristiane Stormoen

Lørdag 09.04
UTH – Fana 23-23 (13-12)
Fokus for kampen er det etablerte forsvarsspillet, som vi slet med i første kamp. Et fokus som hjelper og vi nøytraliserer Fanas mitraljøser i store deler av kampen. Dette skuddorkesteret har skutt alle andre lag i SPAR-serien i senk. Fremover på banen mangler vi derimot trøkket og rytmen fra første kamp. Så status etter lørdagen er vi er god i angrep når vi fokuserer på det, gode i kontraen når vi fokuserer på det og god i forsvar når vi fokuserer på det… Så søndag mot Tertnes så må målet være fokus på kampen som helhet!
Statistikken 19 bom, 18 TF = 38% angrepsuttelling. Ingrid 41% redninger (16 / 39).
Toppscorer: Anne Helene Faanes 5.
Stjernebørsen:
*** Silje K. Waade
** Ingrid Iversen
* Anne Helene Faanes
Fanas beste: Celine Sivertsen

Søndag 10.04
Tertnes - UTH 21 - 30 (10-13)
Etter en litt treg start begynner det å renne skikkelig på, fra 1-1 etter 5 min står det 10-8 etter 15 min. Forsvaret styrer bra med skudd og er flinke til å pakke linjespiller, så Ingrid får skikkelig hjelp bakerst og pukker mange baller etter hvert. Tertnes velger å legge ut to merker etter 15 min, og blir stående med dem ut kampen. Vi slet med å finne rytmen de første 3 angrepene, etter det er det fullt trøkk og bra skytning:) Alt i alt en godt  gjennomført kamp! Ingrid 49% redninger (20 / 41), angrepsuttelling: 49% (20 bom, 11 TF)
Toppscorer: Kristin N. Aune og Marte Smistad 7.
Stjernebørsen:
*** Marte Smistad
** Ingrid Osmundsen
* Kristin N. Aune
Tertnes’ beste: Kamilla Flaa

Marte Smistad er velfortjent tatt ut på årets TALENTLAG, en herlig påskjønnelse for ditt svært gode treningsarbeid gjennom hele ÅRET!!

Årets talentlag ble;
Marte Pedersen, Helset (M)
Marte Smistad, Utleira (VK)
Kristiane Stormoen, Flint (MB)
Celine Sivertsen, Fana (HB)
Hanna Oftedal, Helset (HB)
Maren V. Saastad, Glassverket (L)
Tiril G. Merg, Helset (B)