Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
KORT OPPSUMMERING AV RUNDE 3 - LARVIK
Lørdag 5.2
UTH - Helset 14 - 30 (8-15)
For 3. runde av 3 mulige møter vi den antatt beste motstanderen først. Etter gode forberedelser,
og god oppvarming er vi veldig tente før Helset-møtet. Et Helset-lag vi vet besitter mye individuell kvalitet (4 LK-spillere) og godt inntrent samspill. Vi starter greit, men bommer mye på deres meget gode målvakt. Etterhvert flytter skuldrene seg opp og vi blir redde for å mislykkes - dermed blir valgene ofte feil fremover og Helset kontrer inn mål på mål. Etablert forsvar er bra, vi slipper inn 13 mål her. Alt i alt en kamp vi umiddelbart etter, er enige om å glemme og heller gi motstanderen kred for en godt gjennomført kamp. Totalt ender vi på 14 mål på 62 ballkontroller, - 19 tekniske feil og 29 bom.
Toppscorer: Marte Moe 5
Stjernebørsen:
*** Anne Helene Faanes
** Marte Moe
* Kristin Aune
Helsets beste: Marthe Pedersen

Lørdag 5.2
Larvik – UTH 28-30 (13-16)
-Revansjen! Etter Helsetkampen er vi enige om å slippe skuldrene ned og spille hverandre gode, det gjør vi matchen igjennom. Tempovariasjonene er bedre, avtaler kjøres lengre, - til en bedre sjanse og forsvaret jobber og sliter uansett formasjon. Glitrende håndball og strålende innsats! Synd vi ikke har kampen på video enda (skal se hva vi kan få til). Bakover slipper vi Larvik til kun 33 avslutninger på 52 angrep, det er vår fortjeneste, for Larvik er et sikkertspillende lag. Selv har vi 9 TF (godkjent!) og 13 bom (greit!).
Toppscorer: Anne Helene Faanes og Kristin Aune 7.
Stjernebørsen:
*** Kristin Aune
** Anne Helene Faanes
* Silje Katrine Waade
Larviks beste: Tonje Pedersen

Søndag 6.2.
Bækkelaget – UTH 18-20 (10-14)
Søndag MORGEN er Bækkelaget motstander, selv med tap i sine lørdagskamper viser de at de kan være vriene uansett motstand, de gir seg aldri. Vi starter bra og løser deres skeive 5-1 på en god måte og har bra kontroll bakover på deres lave gjennombruddsspillere, så inn til pausen har vi kontroll på matchen. Omgang 2 derimot blir et slit fra start til slutt, rytmen fremover er borte og vi er tilbake til Helsetkampens en mannsprestasjoner, med svært varierende hell. Heldigvis reddes vi av kjempeinnsats på egenbanehalvdel og Ingrid i mål med noen avgjørende redninger. 55 angrep - 13 baller kastet bort (TF) og 22 bomskudd.
Toppscorer: Marte Moe 5
Stjernebørsen:
*** Marte Moe
** Marte Smistad
* Tuva R. Myrholt
Bækkelagets beste: Alvilde Grønneberg

Marte Smistad og Anne Helene Faanes igjen med på rundens lag, for 2.runde på rad, grattis!