Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
Kort oppsummering av 2.runde - Hamar
Lørdag 4.12
UTH - Sarpsborg 18 - 23 (7-12)
Sarpsborg er på forhånd regnet som rundens beste motstander, men allikevel et lag vi skal hamle opp med. Men da krever det mer nøyaktighet fremover på banen enn vi leverer i 1.omg.
Bakover er det bra jobbing, selvom vi sliter med deres høyreback og hennes vilje til å stupe på mål. 2. omg er ikke veldig ulik første, vi er gode på egenbane halvdel. Fremover er vi like stressa, dårlige vurderinger og avslutninger. Totalt ender vi på 18 tekniske feil og 28 bom.

Toppscorer: Marte Smistad 5
Stjernebørsen:
*** Marte Moe
** Ingrid Iversen
* Julie Rossvoll
Sarpsborgs beste: Martine Moen


Storhamar – UTH 17-17 (8-9)
Vi kommer ikke bakpå fra start, ellers er kampforløpet likt første kampen. Alt i alt en stålende kamp forsvarsmessig, med en glimrende Ingrid helt bakerst. Fremover er det langt fra godt nok – det gjelder både individelt og kollektivt. Det er vanskelig å vinne kamper, når vi roter bort 16 baller (tekniske feil) og bommer på 28 skudd... For Storhamar er et lag vi bør slå!

Toppscorer: Marte Moe 4
Stjernebørsen:
*** Ingrid Osmundsen
** Marte Moe
* Julie Rossvoll
Storhamars beste: Sara Haugli

Søndag 5.12.
Harstad – UTH 21-21 (11-11)
Søndagens kamp er en opptur, vi fortsetter å stresse motstander på egen banehalvdel. Fremover viser vi mye godt kombinasjonsspill som Smi setter lekent i mål. MEN vi slipper oss ned så fort vi har et par måls ledelse, Harstad er et lag som vi visste henger med alle motstandere hele veien, vi må klare å knekke av greinen når vi har sjansen! I 2.omg får vi heller ikke hjelp fra de to herrene som dømmer, det er veldig skjevt. Vi får 4x 2min i løpet av 5 min, da havner vi 3 baller bak, men jobber oss inn igjen og tar dem igjen til uavgjort. Bedre uttelling fremover – 21 bom og 13 tekniske feil. Vi ligger selvfølgelig for høyt fremdeles, men det er bedre enn lørdagens kamper!

Toppscorer: Marte Smistad 8
Stjernebørsen:
*** Marte Smistad
** Ingrid Osmundsen
* Anne Helene Faanes
Harstads beste: Elisif Edvardsen

Marte Smistad og Anne Helene Faanes kom med på rundens lag, grattis!
Vi får med oss 2 poeng hjem, med litt mer nøyaktighet skulle det vært 6. De får vi aldri tatt igjen, men får heller ta 6 neste runde!!