Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
Kort oppsummering 1.runde



Lørdag 6/11 - 1.runde
Første omgang preges av altfor store avstander mellom spillerne bakover på banen, fremover spiller vi glitrende variert angrepshåndball med mål fra alle posisjoner. Pausen brukes til å få rettet opp bakover, det får vi til, men da begynner angrepsspillet å kladde. Alt i alt en godkjent- kamp, Glassverket er en av de største favorittene til topplassering i år. 
Glassverket - Utleira 25-22 (15-13) 
Toppscorer: Anne Helene Faanes 6
Stjernebørsen:
*** Marte Moe
** Anne Helene Faanes
* Silje K. Waade
Glassverkets og banens beste: Maren Vaaten Saastad.

Kamp to for dagen er mot Stord, et Stordlag som ble løpt i senk av Asker tidligere på dagen. Nok en gang starter vi rufsete bakover og blir skutt i senk. Kampen er jevn til vi helt på slutten av omg legger om til mer offensivt forsvar, herfra drar vi greit i fra til en sikker seier. Bra jobba!
Utleira - Stord 30-25 (15-15)
Toppscorer: Guro Størdal og Kristin Aune 6
Stjernebørsen:
*** Guro Størdal
** Kristin Aune
* Silje K. Waade
Stords beste: Malin Alsaker

Søndag 7/11 - 1.runde
Forsvaret og målvaktsspillet er på plass fra start, returløpene også, meget bra! Det var det positive. Fremover gjør vi alt vi ikke skal gjøre, så Askerforsvaret står, tar i mot og lager alle de bruddene de ønsker i spillet vårt. 2 Time-outer hjelper ikke, så til neste kamp; Hør etter, vær lojal til det som blir sagt og mot lagvenninnene deres, da kan vi nå målsettinger vi setter oss, og bare da. 
Utleira - Asker 16-17 (7-7)
Toppscorer: Silje K. Waade 5
Stjernebørsen:
*** Ingrid Osmundsen
** Guro Størdal
* Silje K. Waade
Askers beste:  Simona Arnesen