Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.
KORT OPPSUMMERING AV ÅRETS KVALIFISERING;

Lørdag 11/9 - 2.kvalrunde:
Årets første kamp i en varm og god hjemmehall var mot Hønefoss, et lag vi hadde kartlagt godt på forhånd. Allikevel slipper vi til skarpskytteren deres litt for lett til bakover. I angrep kombinerer vi meget bra hele kampen og er dyktige til å sette hverandre i gode posisjoner.
Hønefoss' beste: Gina H. Larsen

Vi blir stresset av hakkete angrepsspill, men får løst det utover i 1.omg. Bakover har vi litt for store avstander og flytter beina litt sakte. Til pause ligger vi under 10-12. Pausen brukes godt - pang! forsvarspillet sitter og vi løpet over TT til en etterhvert sikker seier. Sterkt, for TT spilte Spar med dette laget som førsteårs.

Lørdag 16/10 - 3.kvalrunde:
Nabooppgjøret preget innledningsvis av nerver i begge lags angrepsspill, vi er de som finner flyten først og kan dra fra til 3-8. Grunnlaget legges først og fremst i gnistrende forsvars- og målvaktspill, samt vilje til å løpe hjem når vi har gjort en feil i angrep. Pausestillingen er 7-10. 2.omg starter vi med å bryte avtaler fremover, så Sverresborg kommer billig opp til 12-12, før vi samler oss, spiller som et lag og egentlig bare drar fra til en trygg seier. Vi er gode som enkeltspillere, men aller best når vi spiller sammen!
Sverresborg - Utleira 16-23
Toppscorer: Guro Størdal 6
** Anne Helene Faanes
* Guro Størdal
Sverresborgs beste: Anne Lise Brå

15-1 etter 18 min sier sitt, fantastisk forsvarsspill og bra trøkk fremover med presisjonsskyting. Siste del av omg tuller vi det litt til for oss selv med ballmist foran forsvaret deres, så Flisa får mulighet til å vise at de har fart i laget. I 2. omg slipper vi oss litt ned, men fullfører allikevel med stil. Uansett en kamp til en sterk femmer!
Utleira - Flisa 30-17
Toppscorer: Guro Størdal 9
*** Guro Størdal
** Silje Waade
Flisas beste: Maren Bysveen
Søndag:
Etter å ha levert så til de grader på lørdag, manglet vi tilstedeværelse denne søndagsmorgenen. Greit å ha en utladning når vi har nådd en målsetning og vet at den er nådd dagen før. Når det er sagt så skal vi gi Flint kred for å klare å nullstille seg og levere bra forsvarsspill og god fart i angrepsspillet sitt.
Flint - Utleira 24-14
Toppscorer: Kristin N. Aune 5