Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

JUNIORGRUPPA - SESONGEN 10/11

Spillere i juniorgruppa har følgende kamptilbud;
1.divisjon (unntaksvis)
3.divisjon
NM 20 (Byåsen) (enkelte)
Sparserien (kvalifisering)
Regionsserien (kvalifisert)
Lokal serie (trukket pga få spillere)

Vi skal ha 3 halløkter i uka, 1 i gymsal, samt 3T i en ideel uke gjennom sesongen, men det kommer til å variere noe i forhold til kampprogram / totalaktivitet.

3T-kort (inkl. adgang til svømmehall, aerobic) kan kjøpes av klubben for 1500,- pr. år (verdi 6500,-). Betingelsen er at man er med i juniorstallen.

Spillere som tilhører A-stallen, men holder junioralder skal være med juniorgruppa etter A-stallens treningsleir i Kristiansand og være der til og med første Sparkval. Deretter følger de A-stallens treninger. Videre blir de med juniorgruppa igjen torsdag før hver Sparaktivitet.

Andre spillere har også mulighet til å være med på A-stallens treninger, gjennom hospitering.
Premissene blir lagt ut fra treningstider, kampaktivitet og totalbelastning. Målsettingen er å gjøre dette så oversiktlig som mulig. Avgjørende faktorer er dagsform, holdninger og treningsevne.

På dager hvor juniorgruppa har spillere til hospitering opp, får spillere i yngre lag i Utleira og i våre samarbeidsklubber tilsvarende hospiteringsmulighet i juniorgruppa.